Один діалог – чотири країни

Міжнародна відеоконференція Generation Global

Учні та вчителі Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради тісно співпрацюють з міжнародною програмою Generation Global вже 4 роки. Основою програми є міжнародний діалог у формі відеоконференції. Учасники заходу взаємодіють безпосередньо зі своїми однолітками з усього світу, обговорюючи актуальні питання під керівництвом англомовного фасилітатора.
21 листопада 2018 року відбулася чергова міжнародна зустріч, під час якої представники 7-9-х класів обговорювали тему «Power of Narratives» зі школярами Йорданії, Індії та Польщі.
Підлітки обох країн презентували свої історії, які вплинули на них. Торкаючись теми орієнтації та безпеки в інформаційному просторі, діти висловлювали свої думки та наводили приклади з власного життєвого досвіду, дискутували яким чином подання інформації може вплинути на формування особистості сучасного підлітка, обговорювали позитивні та негативні моменти впливу інформації на людей.
Участь у діалозі допомагає нашим учням зрозуміти спосіб життя та культуру іншої країни, краще пізнати себе та своє оточення. Спілкуючись із іноземними однолітками, діти вчаться бути толерантними, активними та відкритими до спілкування та співпраці!
Дякуємо гімназистам за участь у конференції та вчителям англійської мови Олені Софієнко, Юлії Шахман та Тетяні Устимовій за підготовку учнів до міжнародного діалогу!
SKYPE-a-THON
Skype-марафону був насиченим та цікавим для учнів нашої гімназії. З нами на зв'язку: Індія, Бангладеш, Хорватія, Ізраїль та Єгипет! Грали Mystery Skype, Mystery Animals, Kahoot, знайомилися, дискутували та, навіть, танцювали!
New countries, new meetings, new friends!