Перша міжнародна Skype-зустріч в 2019-2020 навчальному році

Перша міжнародна Skype-зустріч
в 2019-2020 навчальному році


Коли ви є частиною світової спільноти педагогів Education Microsoft, у вас є доступ до безкоштовних онлайн курсів, уроків, заходів та ви отримуєте можливість співпрацювати з колегами-однодумцями з усього світу.
Одним з найцікавіших напрямків діяльності для учнів та вчителів Херсонської гімназії № 1 є Skype-колаборація. В минулому навчальному році було здійснено більше 50-ти віртуальних подорожей та «пройдено» більше 200 000 кілометрів. Гімназисти «відвідали» Бангладеш, Індію, Іспанію, Хорватію, Туніс, Єгипет, Малайзію та інші країни.
08 жовтня учні 3(7)-А класу (учитель англійської мови Олена Софієнко) взяли участь у першому в цьому навчальному році Skype-зв’язку. Учні завзято відгадували країну, граючи Mystery Skype! З’ясувалося, що Mystery країна - Греція (Вчитель Artemis Spala, 2nd Filiatra Primary School). Познайомившись, діти розповідали про себе, співали пісні, і, навіть, танцювали!
Приємним є те, що росте кількість зацікавлених вчителів не тільки гімназії, а й міста. Так, колеги з закладів освіти міста, а саме Херсонської гімназії № 3, переймають досвід наших учителів та планують впроваджувати Skype-уроки в освітній процес.
Вже найближчим часом освітяни візьмуть участь у щорічній глобальній події від компанії Microsoft “ Microsoft Global Learning Connection” (Skype-a-Thon) та здійснити подорож о 17 000 000 віртуальних міль!

Комментариев нет:

Отправить комментарий