100 000 учнів - 100 країн - 1 завдання

100 000 учнів - 100 країн - 1 завдання

Учні та учителі Херсонської гімназії № 1
стали учасниками глобального проекту “Climate Action Project”

Уявіть собі світ, у якому молодь з 6 континентів об'єднується та вирішує одну із найактуальніших світових проблем: зміна клімату! І це – реально, адже на початку жовтня стартував новий проект Koen Timmers “Climate Action Project”. Спільна місія об’єднала 100 000 учнів зі 100 країн!
Учні віком від 6 до 22 років будуть співпрацювати та взаємодіяти протягом чотирьох захоплюючих тижнів, обговорюючи проблему зміни клімату: вони вивчатимуть причини та наслідки, намагатимуться вирішити проблеми та вжити заходів. Щотижня учасники ділитимуться своїми висновками за допомогою фото, відео чи презентацій. Їхнє ставлення до проблеми буде змінено!
Глобальний проект “Climate Action Project” підтримується Далай-ламою, Фондом ООН, доктором Джейн Гудолл та світовими лідерами. Протягом останніх років його висвітлювали National Geographic, BBC та ще 40 національних ЗМІ.
Учителі біології, географії, фізики, хімії, основ здоров’я, української та англійської мов об’єдналися, щоб допомогти гімназистам зрозуміти проблему зміни клімату як локально, так і глобально та всі разом спробують зробити кроки щодо вирішення проблеми.
Зауважимо, що наша гімназія вже вдруге стає учасником міжнародних проектів Коена Тіммерса. У травні 2019 року учні та вчителі обговорювали проблему пластика, співпрацюючи у проекті “No More Plastic”.

Комментариев нет:

Отправить комментарий