GLOBAL TEACHER PRIZE UKRAINE 2019



7 Жовтня 2019 р.
 05 жовтня вчитель Херсонської гімназії №1 Шахман Ю. В. отримала запрошення на церемонію вручення премії Global Teacher Prize Ukraine, на якій оголосили цьогорічного переможця. Найкращим учителем України стала Наталя Кідалова з міста Мелітополя Запорізької області. 
Переможниця отримає 250 тисяч гривень, поїздку в Дубай на Global Education and Skills Forum 2020 та один рік безкоштовного навчання від «Освіторії».
На «вчительський Оскар» номінували майже три тисячі неймовірних українських педагогів. Це кумири школярів, які надихають своїми новаторськими ідеями та сміливими рішеннями, а ще якісно змінюють освіту та майбутнє вже сьогодні. У серпні обрали ТОП-50, а напередодні 1 вересня визначили ТОП-10 освітян, які вразили професійне журі найбільше.
Урочиста церемонія головної освітньої події року пройшла у Всесвітній день вчителя в Національній опері України. Червона доріжка, вечірні сукні та фраки, фотокамери, виступи зірок, тисячі глядачів та пряма трансляція на сайті 1+1 — цьогоріч свято для українських вчителів проходило в космічній тематиці та під незмінним гаслом «ВчителіВажливі».
Також оголосили 10 номінацій, лідери яких отримали цінні нагороди.
Усіх гостей вітали ТМНК, Onuka, переможці конкурсу "Голос країни", дитячий хор "Щедрик" та оркестр ЗСУ. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий