Страницы

Діалог між Україною та Йорданією  про зміни клімату
Міжнародна програма Generation Global створена для діалогу між країнами, які готові обговорювати нагальні питання, що хвилюють людство. 13 листопада відбулася зустріч учнів з Йорданії та України. Тема діалогу: “Climate Change” (зміна клімату).
15 активних учасників євроклубу Херсонської гімназії №1 підтримували діалог з опонентами по той бік екрану. Серед питань, які активно обговорювали діти, були зміни клімату в нашій країні, як уряд контролює цю проблему та що кожен з нас робить для того, щоб покращилася ситуація як локально, так і глобально.
Зазначимо, що гімназисти дуже відповідально поставилися до підготовки до міжнародної відеоконференції. Питання вирубки лісів у Карпатах, забруднення повітря, загибель риби, виникнення посухи і поява торнадо у нашому регіоні зацікавила учасників діалогу. Питання екологічної ситуації в Україні все ще потребує обговорень та активних дій, тож, поради від учнів для кожного з нас були такими: звернення до громадян на бігбордах, користуватися сумками із тканини для покупок, економити світло, обирати велосипеди замість автомобілів, до того ж, це корисно для здоров’я!





Комментариев нет:

Отправить комментарий