Діалог між Україною та Йорданією  про зміни клімату
Міжнародна програма Generation Global створена для діалогу між країнами, які готові обговорювати нагальні питання, що хвилюють людство. 13 листопада відбулася зустріч учнів з Йорданії та України. Тема діалогу: “Climate Change” (зміна клімату).
15 активних учасників євроклубу Херсонської гімназії №1 підтримували діалог з опонентами по той бік екрану. Серед питань, які активно обговорювали діти, були зміни клімату в нашій країні, як уряд контролює цю проблему та що кожен з нас робить для того, щоб покращилася ситуація як локально, так і глобально.
Зазначимо, що гімназисти дуже відповідально поставилися до підготовки до міжнародної відеоконференції. Питання вирубки лісів у Карпатах, забруднення повітря, загибель риби, виникнення посухи і поява торнадо у нашому регіоні зацікавила учасників діалогу. Питання екологічної ситуації в Україні все ще потребує обговорень та активних дій, тож, поради від учнів для кожного з нас були такими: звернення до громадян на бігбордах, користуватися сумками із тканини для покупок, економити світло, обирати велосипеди замість автомобілів, до того ж, це корисно для здоров’я!





Комментариев нет:

Отправить комментарий