Програма Generation Global

З 2014 року учні та вчителі Херсонської гімназії № 1 Херсонської міської ради тісно співпрацюють з міжнародною програмою Generation Global. Основою програми є міжнародний діалог у формі відеоконференції. Учасники заходу взаємодіють безпосередньо зі своїми однолітками з усього світу, обговорюючи актуальні питання під керівництвом  англомовного фасилітатора.  
18 квітня 2019 року відбулася Міжнародна зустріч, під час якої представники 7-9-х класів обговорювали тему «Power of Narratives» зі школярами Йорданії та України (м. Кропивницький). 
Підлітки обох країн презентували свої історії, які вплинули на них. Торкаючись теми орієнтації та безпеки в інформаційному просторі, діти висловлювали свої думки та наводили приклади з власного життєвого досвіду, дискутували яким чином подання інформації може вплинути на формування особистості сучасного підлітка, обговорювали позитивні та негативні моменти впливу інформації на людей. 
Дякуємо гімназистам за участь у конференції та вчителям англійської мови Олені Софієнко, Юлії Шахман та Тетяні Катюсі за підготовку учнів до міжнародного діалогу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий